Blog



1 Gecede Zengin Olmak

1 Gecede Zengin Olmak

 

 

Günümüzün zorlaşan ekonomik şartları nedeni ile her geçen gün alım gücümüz düşmektedir. Bundan dolayı ülkemizde birçok kişi maddi olarak daha özgün olmak nedeni ile zengin olmak istemekte ve bunun için çeşitli araştırmalar ve çalışmalar yapmaktadır. 1 gecede zengin olmak kulağa çok hoş gelse de hiç kolay bir şey değildir. Bu şekilde zengin olmak isteyen kişilerden başarılı olanların oranı ise %0,1 gibi çok düşük oranlar olmaktadır. Bazıları biz bu küçük oranlarda başarma ihtimali olan şeyleri nasıl başarabileceğiz gibi sorularla kendilerini küçümsemektedirler. Bunun yerine kendilerine güvenerek sizlere 1 gecede zengin olmanız için vereceğimiz fikirleri kendi isteği doğrultusunda denemesi daha doğru olacaktır. Öncelikle sizlere bunun için 2 adet farklı yol söyleyeceğiz. Peki bunlar neler:

NFT Satışı Yapmak: NFT satışı yapmak ülkemizde ve dünya genelinde çok fazla yaygın olmasa da yine de büyük denilebilecek bir piyasaya sahiptir. Kendi hazırladığınız veya başkalarından satın aldığınız NFT’leri birçok aracı kurum veya firmaların da araya girmesi ile güven çerçevesinde satışını yapabiliriz. Bu işten gerçekten de güzel paralar kazanılabilmektedir. Özellikle dikkat çekici ve satışı yüksek olan bir konu üzerine hazırladığınız NFT’leri kolaylıkla yüksek miktarlara satabilirsiniz. Bu da bir çeşit alışveriş şekli olsa da diğerlerine göre çok daha karmaşıktır. Bundan dolayı satışı yapan ve alan kişilerin dikkatli olması gerekmektedir. 

Manipülasyon Yapılacak Kripto Paraya Yatırım Yapmak: Bu NFT satışı yapmaktan çok daha riskli bir fikirdir. Ancak bu şekilde başta yatırım yapacak belirli bir paranız var ise onu çok yüksek miktarlara çıkartabilirsiniz. Bazen büyük topluluklar kendi aralarında hep birlikte bir kripto para alırlar ve bundan dolayı fiyatın yükselmesine neden olurlar. Fiyat yükselince ise tekrar satarak fiyatın eski haline geri dönmesine neden olabilirler. Bu gibi hareketlerden faydalanarak da bir gecede zengin olan birçok kişi ortaya çıkar. Ancak bu çok risklidir nedeni ise sizler manipülasyon gerçekleşirken tam yükseldiğinde alırsanız hızlı bir şekilde geri düşeceği için çok büyük miktarlarda para kayıp edebilirsiniz. Bu yöntemi hiçbir şekilde önermiyoruz.

1 Gecede Zengin Olmak Bu Kadar Kolay Mı

 

Hedefimiz 1 gecede zengin olmaksa büyük bir risk alacağımızı unutmamalıyız. Bunun kolay bir fikir olduğunu söyleyemeyiz. Riskin seviyesi yüksek olsa da bu yöntemler ile başarılı olmuş ve ertesi gün milyoner olmuş birçok kişi vardır. Bir yola çıkarken doğru ve birçok kaynaktan iyice araştırma yapılmalı ardından yapmaya kararlılıkla bu işe girmeliyiz. Bu yukarıda verdiğimiz yöntemleri veya araştırarak bulduğunuz diğer yöntemler ile zengin olabilme ihtimaliniz olsa da büyük bir riskiniz de olmuş olacaktır. Bundan dolayı gözden çıkarabileceğiniz bir para ile devam etmek sizin işin sonunda başaramasanız dahi sizi çok fazla üzmeyecektir. 

Peki Bu Riske Girmeli Miyim

 

Öncelikle yatırım veya başka önemli bir şey yaparken birçok kişinin düştüğü hata burası oluyor. Burada kaynak sizden çıktığı için kararı sizin kendinizin başkalarının ne dediğine bakmayarak vermesi gerekmektedir. Eğer başkalarının ne dediğine bakarsanız sizin zararınıza olmasını isteyen birisine denk gelebilirsiniz. Bunun sonucunda da kaybeden taraf olarak büyük bir çöküntü yaşama ihtimaliniz vardır. Öncelikle yatırım olmak üzere büyük ve geleceğinizi etkileyecek kararlar verirken kimsenin tavsiyelerini dikkate almayın ancak birisinin size işin sonunda olabilecek kötü yanlarını bahsederken onu dinleyin ve bunların doğruluk oranını araştırın. Birisi size işin sonunda sizin kötü çıkabileceğiniz şeyleri söylüyor ve size kendi fikrini tamamen benimsetmek istemiyorsa sizi önemsiyordur. Onun için size zararı olacak bir şeyi söylemez. Bunları da dikkate alarak son kararı daima sizler verin.

Yorumlar

Diğer Yazılar

En çok kazanan üniversite bölümleri hangileri
Tiktok fenomenleri kimler?
Yeni iş fikirleri neler?
Youtube popüler içerikler
02129095240 YoutubeAbonesi