Blog



Altcoin Tavsiyeleri! Kripto Para Analiz ve Görüşleri

Altcoin Tavsiyeleri! Kripto Para Analiz ve Görüşleri

Geçmişten günümüze kripto para dünyası her zaman ön planda olmuş ve gelecek inşa eden dijital paralar olarak ön plana çıkmayı başarmıştır. Geleceğinizi şekillendireceğiniz günümüzde birçok kripto para birimi bulunuyor. Kripto para birimi tercih ederken mutlaka kapsamlı bir araştırma yapmanız gerekiyor. Kapsamlı bir araştırma yapmadan yatırımlarınızı değerlendirmeniz sizlere olumsuz yönde geri dönüş sağlayacaktır.

Geleceğin favorisi olan birçok altcoin piyasada yerini almış durumdadır. Altcoinlerin babası olarak bilinen ETH her geçen gün hızla piyasadaki varlık hacmini güçlendiriyor. Boğa rallisinin de başlamasıyla beraber ETH yakın bir zaman dilimi içerisinde gelişimini üst boyutlara taşımayı sürdürecektir. Ancak günümüzde ETH ağına paralel birçok altcoin bulunuyor. Geleceği en parlak altcoinler şu şekilde sıralanabilir;

Tezos ile Gelecek İnşası Çok Kolay!

Akıllı sözleşmeler ağıyla piyasada işlemler gören ve blok zincir ağıyla uyumlu olarak faaliyet gösteren Tezos gelecek vadeden bir altcoin olarak ön plana çıkmaktadır. Uzman analistlerin yapmış olduğu yorumlara göre Tezos gelecek 2 yıl içerisinde 2024 yılının ilk çeyreğin piyasadaki varlık hacmini %45 ile %47 oranında artırması bekleniyor. Geleceğinizi şekillendirmeniz için şimdiden XTZ yatırımı yapmanız oldukça önemlidir. XTZ aynı zamanda video oyunları platformunda da aktif olarak rol almayı başarmış düzeydedir. Dolayısıyla piyasadaki marka gücünü ve kalitesi her geçen gün güçlendirerek kendisini geliştirmeye aday bir altcoin olarak ön plana çıkmayı başarıyor!

Adanın Gücü Cardano!

Ada coin olarak da bilenen Cardano 2021 yılıyla beraber adından sıklıkla söz ettirmeyi başarmış düzeydedir. Ada coin olarak bilinen ve Büyük Britanya merkezli olan Cardano piyasadaki varlık fonunu her geçen gün bir basamak ileriye taşımaktadır. Şeffaf ve güvenli bir ağ olma özelliğine sahip olması ve İngiltere’nin yerli dijital para birimi olması altcoine olan ilgiyi artırıyor. Akıllı sözleşmeleri kullanma konusunda oldukça yetkinlik sahibi bir kripto para birimi olarak ön plana çıkıyor. Geniş bir kripto para borsasında işlem görme hacmine sahiptir. Transferler esnasında düşük işlem olanakları sunması markaya olan değerin artışını sağlayan en önemli faktörlerdir.

Hızın ve Geleceğin Rüzgârı Shiba!

Shiba coin 2021 yılında piyasaya ralli etkisi yaratabilecek tarzda bir giriş yapmıştır. Piyasaya ilk girdiği günde yatırımcılarına yaklaşık olarak %35 ile %40 oranı arasında mükemmel bir getiri sağlamıştır Böylelikle piyasaya girdiği daha ilk günden itibaren kripto para platformlarında ’’ Bende Varım’’ etkisini yaratmıştır. Shiba piyasadaki işlem hacmini her geçen gün güçlendirerek varlık fonunu ve yatırımcı fonunu her geçen gün bir basamak ileriye taşımayı başarıyor. Gelecek vadeden kripto para birimleri arasında yatırımcıların gözbebeği olan Shiba uzun vadeli yatırım yapmak isteyen kişilerin birinci tercihidir. Takvimlerin 2023 yılını göstermesiyle beraber Shiba’nın yatırımcısına %56 ile %58 arasında kar oranı getirmesi bekleniyor.

Global Bir Marka Değeri File Coin!

Küresel çaplı bir şirket olan File coin şirketi merkezi olmayan bir kurum olmakla beraber bulut sistem tabanlı olarak bilinmektedir. File coin piyasaya girdiği günden bu yana birçok dünya devi markayla iş birliği yaparak piyasadaki işlem hacmini ciddi oranda güçlendirmeyi başarmış düzeydedir. Coin Microsoft başta olmak üzere Alphabet ve Alibaba gibi üst düzey platformlarla iş birliği yoluna giderek piyasadaki varlık fonunu güçlendirmeyi başarmış düzeydedir.

Kripto para analistleri ilgili altcoini geleceğin güneşi olarak tanımlamaktadırlar. Globalleşen dünyada küreselleşmeyle beraber yatırımcıların ilgisini çekmeyi başaran File coin yatırımlarınızın şekillenmesinde en önemli rol modeli oynayacak bir kripto para birimidir!

Yorumlar

Diğer Yazılar

En çok kazanan üniversite bölümleri hangileri
Tiktok fenomenleri kimler?
Yeni iş fikirleri neler?
Youtube popüler içerikler
02129095240 YoutubeAbonesi