Blog



BİNANCE STAKİNG NEDİR? BİNANCE SKATİNG REHBERİ

BİNANCE STAKİNG NEDİR? BİNANCE SKATİNG REHBERİ

BİNANCE STAKİNG NEDİR? BİNANCE SKATİNG REHBERİ

Kripto alım satım platformu olan Binance en çok tercih edilen coin borsalarından. Bitcoin ve kripto paralar özellikle son dönemin en çok konuşulan konuları oldu. Bu yükseliş sayesinde kripto piyasasına birçok yeni yatırımcı girdi ve Türkiye de bu borsayla yakından ilgileniyor. İşlem hacmi olarak düşünüldüğünde dünyanın en büyük kripto para platformu olan Binance güvenilirliği ile dikkat çekiyor. Bu yazımızda Binance hakkında merak edilen Binance staking nedir?, skate etmek riskli mi?, Binance skating iptal etme, Binance staking karlı mı? gibi skating hakkında bilmeniz gereken başlıklara değindik ve sizler için Binance Skating Rehberi hazırladık. İşte detaylar…

Binance Staking Nedir? Skate Etmek Nedir? 

Skating, kripto paraların cüzdanınızda belirli bir süreliğine kilitlenmesidir. Bu işlem yapıldığında paranızı harcayamaz ve transfer edemezsiniz. Burada amaç ağın desteklenmesini sağlamaktır. Siz de bunun karşılığında belirli oranlarda ödüller kazanırsınız. Yani skating, parayı kilitlemek demektir. Günlük, haftalık veya aylık gibi dönemler halinde olan bu işlemle siz de para kazanabilirsiniz. Herhangi bir şey yapmadan kazanılan bu parayı iyi bir pasif gelir kaynağı olarak düşünebilirsiniz.

Binance Skate Etmek Riskli mi?

Skating için kilitme yaptığınız zaman bu dijital varlığın sahibi değişmiyor. Para yine sizin oluyor. Sizler skating ederek blok zincirine güven sağlamış, sistemin sorun olmadan devam etmesine katkıda bulunmuş oluyorsunuz. Bu kilitme işleminde fiyatlar yükselse bile tokenınızı takas edemezsiniz, bu durum olumsuz bir taraf olarak karşımızı çıkıyor. Piyasadaki ani oynamalara karşı savunmasız olduğunuz gerçeğini de görmek önemli. Yeterli araştırmaları yapıp doğru bilgilere sahip olduktan sonra karar vermeyi unutmayın. 

Binance Skating Karlı mı?

Skate etme ile pasif gelir elde edebileceğiniz için karlı bir yöntem olarak düşünülebilir. Üstelik bu kazancı fazla işlem yapmakla uğraşmadan elde etmiş olursunuz. Bu aşamada stabil olan coinleri seçmek ve ona göre hareket etmek çok önemlidir. Tüm riskleri göz önünde bulundurmalısınız.

Binance Skating İptal Etme

Skate ile paranızı kilitlediğiniz zaman yatırımınız o vakit aralıklarında kilitli kalacaktır. Bu yüzden skating işlemi sonrasında herhangi bir çekim işlemi gerçekleştiremezsiniz. Eğer kilitdikten sonra iptal etmek isterseniz bu durumda ödülün tamamını kaybedeceksiniz demektir. Kilit açıldıktan birkaç gün sonrasında spot hesabınıza yansıyacaktır.

Yorumlar

Diğer Yazılar

En çok kazanan üniversite bölümleri hangileri
Tiktok fenomenleri kimler?
Yeni iş fikirleri neler?
Youtube popüler içerikler
02129095240 YoutubeAbonesi