Blog



En İyi Mobil Uygulamalar 2021

En İyi Mobil Uygulamalar 2021

 

Hayatımızın bir parçası konumundaki internet mecrasında, artık olmazsa olmaz haline gelmiş yararlı uygulamalarvar. Bunların başında gelen mobil uygulamalardan neredeyse tüm işlerimizde faydalanıyoruz. Sağlık ve spor rutini takibinden, haftalık plan oluşturmaya kadar her alanda bu içeriklere başvurmak olağan hale geldi. 

Öyle ki gün içinde yürüttüğümüz işlerin çoğunu telefonlardan yönetmek mümkün. Bu avantajı en iyi şekilde değerlendirmek için birbirinden özel uygulamalar hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. Peki bir akıllı cihazda olması gereken hayat kolaylaştırıcı ve faydalı uygulamalar nelerdir? Yazımızın devamında, işinize yarayacak ve pratik mobil içerikleri anlatıyor olacağız. 

Mobil Uygulama Önerileri

Mobil uygulama önerileri başlığı altında değerlendirilebilecek ve faydalı çok fazla program bulunmaktadır. Şimdi 2021 yılının en güncel uygulamalarını birlikte değerlendirelim:

Morecast

Kullanışlı yapısı ve oldukça kaliteli arayüzleri ile sevilen uygulamaların başında gelmektedir. Hava durumu tahmini konusunda faydalı bir uygulama kullanmak isteyenler için idealdir. 

Doğru bir şekilde sunduğu hava tahminleri dolayısıyla akıllı telefonlarda bulunması gereken temel uygulamalar arasında yer alır. Hava durumu tahminlerinin yanı sıra, 20’den fazla dil seçeneği ile nem ve barometrik basınç gibi çok sayıda ayrıntılı bilgi sunar.

Evernote

Yeni Android uygulamalar arasında ön plana çıkan bir başka faydalı içerik Evernote olmaktadır. Gün içerisinde kaydedilmek istenen tüm notlar için en kullanışlı uygulamalar arasında yer alır. Kişisel notlar başta olmak üzere mesleki alandaki taslaklar ya da fikirlerin düzenli bir şekilde kaydedilmesini sağlar. 

Gün içerisinde daha üretken bir çalışma gerçekleştirmek için ideal bil programdır. Çevrimiçi pek çok öğenin sabitlenip ve her türlü belgenin taranabildiği yararlı uygulamalar arasında öne çıkar.

AirDroid

En iyi APK uygulamalar bünyesinde muhakkak bilinmesi gereken bir diğer içerik AirDroid olmaktadır. Bilgisayar aracılığıyla diğer tüm Android cihazlara erişim sağlar. Uygulamanın bilgisayar ve kullanılacak diğer cihaza yüklenmesinin ardından dosyalar paylaşılabilir. 

Uygulamaların kolaylıkla bilgisayara yüklenmesi ve yedeklenmesi söz konusudur. Aynı zamanda kayıp olan telefonu uzaktan silme ya da takip etme gibi avantajları da bulunmaktadır.

RunKeeeper

Akıllı cihazlar için ideal uygulamalardan bir diğeri; fitness yapmayı sevenler ve sporla ilgilenenler için oldukça kullanışlı bir programdır. Çok kapsamlı olan RunKeeper uygulaması ile bir egzersizde ihtiyaç duyulan tüm ayrıntıları elde edebilirsiniz. Aynı zamanda koşu antrenmanı ile ilgili çeşitli bilgiler sunar ve içerik ile kişiye uygun planlamalar gerçekleştirilir.

Airbnb

Android için en gerekli uygulamalar arasında yer alan Airbnb ile bir seyahatte ihtiyaç duyulan tüm ayrıntılara erişebilirsiniz. Uygulama bünyesinden seyahatle ilgili tüm işlemleri düzenleyebilir ya da ev sahibi olarak para kazanabilirsiniz. 2021 yılında ücretsiz sunulan en iyi Android uygulamaları arasında adından söz ettirmektedir. 

Airbnb ile hayallerinizdeki tatil için seyahat programının detaylarını oluşturabilir ve istediğiniz yerde yerel rehberlere ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda konaklamak için çeşitli otel ve pansiyon hizmetlerine kolaylıkla erişebilirsiniz.

Shazam

Özellikle müzik sever Android kullanıcılarının bayılacağı bir programdır. Shazam ile çalan herhangi bir müziği o anda tanımlama olanağı bulunmaktadır. Uygulama birçok farklı altyapıya sahip cihazda kullanılabilir. Google Play uygulamasının yanı sıra; Apple Music aracılığıyla da kullanılmaktadır. 

Bu nedenle en iyi uygulamalar İOS başlığı altında da değerlendirilmektedir. Uygulama sayesinde aratılan bir şarkının tüm ayrıntılarına kolaylıkla ulaşılabilir. Oldukça geniş bir müzik veri tabanı ile hizmet vermektedir.

En iyi mobil uygulamalar 2021 yılı içerisinde de kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaktadır. Yazımızda en güncel ve faydalı akıllı cihaz içeriklerini sunduk. Farklı alanlardaki tüm bu kullanışlı uygulamaları indirmek ve denemek oldukça kolaydır. 

 

 

Yorumlar

Diğer Yazılar

En çok kazanan üniversite bölümleri hangileri
Tiktok fenomenleri kimler?
Yeni iş fikirleri neler?
Youtube popüler içerikler
02129095240 YoutubeAbonesi