Blog



En İyi WordPress Eklentileri! WordPress Eklentileri ve İşlevleri (Güncel)

En İyi WordPress Eklentileri! WordPress Eklentileri ve İşlevleri (Güncel)

WordPress eklentileri web sitenizi daha işlevsel ve profesyonel bir hal almasını sağlayan oldukça önemli eklentiler olarak ön plana çıkmaktadır. Web sitenizi en iyi vaziyette optimizasyon yapmak istiyorsanız eklentilerin önemi günümüzde büyüktür. En kaliteli WordPress eklentileri şu şekilde sıralanabilir,

WordPress Eklentilerinin Baş Mimarı Yoast SEO!

WordPress dünyasının en aktif ve en kaliteli eklentilerinin başında hiç tartışmasız Yoast SEO eklentisi geliyor. Bu eklenti sizlere birçok alanda aktif pozisyonda avantajlar sağlamakla beraber SEO uyumu konusunda son derece yetkinlik sahibi bir eklentidir. Eklentinin sunmuş olduğu en önemli avantajların başında anahtar kelime optimizasyonu işlemi gelmektedir. WordPress tabanlı web sitelerinizde anahtar kelime dağılımı oldukça önemli bir süreci kapsamaktadır.

Dolayısıyla site içerisindeki anahtar kelime dağılımını etkili bir biçimde gerçekleştirebileceğiniz bir eklentiye ihtiyacınız oldukça fazladır. Okunabilirlik kontrolü konusunda Yoast SEO aktif pozisyonda işlemler sağlayan oldukça entegre bir eklenti olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanında eklenti devamlı olarak yeni günlemeler alıyor. Devamlı olarak güncelleme alması eklentinin yeni özellikleri sizlere sunmasını sağlıyor. Gutenberg konusunda hazır halde bulunan eklenti Gutenberg editörlerinde sorunsuzca çalışabilme olanağına sahip durumdadır.

Geniş Fonksiyonların Adresi All İn One SEO Pack!

Dünya üzerinde yaklaşık olarak 3 milyarın üzerinde aktif kullanıcı olan eklentilerden birisi de All in One SEO Pack eklentisi olarak ön plana çıkıyor. Eklentinin sunmuş olduğu hizmetler oldukça geniş standartlarda ve geniş kapsamlı olarak biliniyor. İnternet sitenizi optimize etme konusunda eklenti son derece entegre bir şekilde aktif pozisyonda işlemlerini gerçekleştiriyor. Pratik meta-etiket otomasyonuna sahiptir. Bunun yanında kronik tarzda URL fonksiyonlarına sahip olması eklentinin profesyonelliğini kanıtlamaktadır.

Google Analytics ve site haritası konusunda son derece yetkinlik ve hız sahibidir. Kötü amaçlı botları engelleyerek sitenizde SPAM oluşumunun önüne geçer. Böylelikle sitenizi tehlikeli amaçlı botlardan muhafaza ederek korur. Eklentinin en önemli özelliklerinden birisi de amatör dostu olmasıdır. Yani acemi kişilerde bu eklentiyi çok kolay ve hızlı bir şekilde kavrayabilir ve öğrenebilirler. SEO video materyali gibi ek hizmetlere de sahip olması eklentiye olan ilginin artmasında ön ayak olmaktır.

Destek Kalitesinin Gücü The SEO Framework!

The SEO Framework birçok destekleyici özelliğe ev sahipliği yapan son derece hızlı çalışan geniş ölçekli bir eklenti olarak ön plana çıkıyor. Gizli mod yapısı desteğini sizlere sunan bu eklenti birçok alanda URL üretimi gerçekleştirir. AMP entegrasyonunu da son derece hızlı ve profesyonel bir şekilde oluşturur. SPAM yorumlarını izleyebilme olanağını sizlere sağlar. İnternet sitenizin SEO analizini etkili bir biçimde yerine getirir. Bunun yanında yerel SEO ayarlarınızı yapılandırabilir, düzenleyebilir ve dilediğiniz gibi gerçekleştirebilme olanağını sizlere sunmaktadır. Aynı zamanda bu eklenti kullanıcı dostu bir eklenti olarak bilinir. Kullanımı kolay ve basittir. Manuel bir şekilde başlık oluşturma özelliklerine sahiptir.

Hızın Kalitesi W3 Total Cache!

Hızın kalitesi olarak WordPress sektöründe bilinen W3 Total Cache geniş fonksiyonlu bir eklenti türüdür. CDN entegrasyonunu çok hızlı ve kaliteli bir şekilde yerine getirir, böylelikle profesyonel bir çalışma olanağını sizlere sunar. İnternet sitenizin yüklenme hızını artırır. Böylelikle siteniz daha hızlı ve aktif bir biçimde yüklenir. SEO uyumluluğu açısından da aktif düzeyde rol oynayan bu eklenti sıralama almanıza yardımcı olur.

Böylelikle Google arama motorunda üst sıralarda yer almanıza olanaklar sağlar. Google sıralamanız arttıkça sitenizin hit akışı yükselir ve daha popüler bir WordPress sitesi konumuna gelebilirsiniz.

Yorumlar

Diğer Yazılar

En çok kazanan üniversite bölümleri hangileri
Tiktok fenomenleri kimler?
Yeni iş fikirleri neler?
Youtube popüler içerikler
02129095240 YoutubeAbonesi