Blog



EUPHORİA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

EUPHORİA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

EUPHORİA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Euphoria dizisi z jenerasyonun severek takip ettiği dizilerden biri ve birçok yönüyle dizi severlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Peki Euphoria dizisinin konusu nedir, Euphoria dizisi nerede yayınlanıyor, oyuncuları kimler, 3. Sezon ne zaman? Birlikte inceleyelim.

 

Euphoria Dizisinin Konusu

Dizi HBO kanal ailesi tarafından yayınlanan gençlik dizisi. İsrail yapımı mini bir seriden uyarlanarak hazırlanan bu dizi gençlerin hayatına tamamen onların penceresinden bakmamızı sağlıyor; fakat dizi, sıradan gençlik dizileri gibi tospembe bir hayatı anlatmıyor. Ana karakterimiz 17 yaşında Rue isminde bir kız ve uyuşturucu bağımlısı. Dizide alışkanlıkları yüzünden mahvolan travmalarla dolu hayatını izlemenin yanında diğer karakterlere de çok güzel yer ayrılıyor ve hepsinin hayatına yer veriliyor. Olaylar Rue’nin bakış açısıyla hikayeleştirilmiş olarak anlatılıyor. ve bu hikayaler sosyal medya, uyuşturucu, aşk, cinsellik gibi güçlü konular işleniyor. Dizinin konusu bu etiketler altında diyebiliriz.

 

Euphoria Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Euphoria dizisinin başrolünde son zamanların parlayan yıldızı Zendaya yer alıyor. Etkileyici performansıyla Rue’ya hayat veren Zendaya izleyicileri kendine hayran bırakıyor.

Hunter Schafer: inanmakta zorlanabilirsiniz ama bu dizi Hunter Schafer’in ilk oyunculuk deneyimi! Daha önce mankenlik yapıyordu.

Sydney Sweeney: Cassie karakterini canlandırıyor.

Barbie Ferreira: Kat rolünde ve bu rolü alabilmesi için tam yedi kez seçmelere katıldı!

Jacop Elordi: Avustralya doğumlu oyuncu dizide Nate Jacobs’ı canlandırıyor.

Alexa Demie: Amerikalı aktris ve şarkıcı, dizide Maddy olarak yer alıyor.

Angus Cloud: Fezco’yu canlandırıyor ve sokakta yürürken keşfedilmiş! Üstelik seçmeleri tek seferde geçmiş.

Maude Apatow: Lexi Howard olarak yer alıyor.

 

Euphoria Dizisi Kaç Sezon, Kaç Bölüm?

2019’da başlayan dizinin şu ana kadar 2 sezonu yayınlandı. 1. Sezon bölüm sayısı 10, 2. Sezon bölüm sayısı 8.

Euphoria Nerede Yayınlanıyor?

Dizinin nereden ve nasıl izleniyor, Netflix’te var mı merak ediliyor. Dizi Abd’de HBO’da yayınlanıyor. 1. Sezon yayın hakları Blutv tarafından satın alındı. 1. Sezonu Blutv’den izleyebilirsiniz. Euphoria dizisi 2. Sezonu ile birlikte Netflix’te de izlenebiliyor. Euphoria'nın popülerliği giderek artıyor. 23 şubatta sezon finali yapan dizinin 3. Sezonu heyecanla bekleniyor.

Euphoria Dizisinin 3. Sezonu Ne Zaman? 

Dizi 3. Sezon onayı aldı. Henüz 2. Sezonu devam ederken 3. Sezonun geleceği resmi olarak bildirildi. Dizinin 3. Sezonunun 2024 yılında yayınlanacağı söylentiler arasında.

Yorumlar

Diğer Yazılar

En çok kazanan üniversite bölümleri hangileri
Tiktok fenomenleri kimler?
Yeni iş fikirleri neler?
Youtube popüler içerikler
02129095240 YoutubeAbonesi