Blog



Gülşen Bubikoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Gülşen Bubikoğlu Son Hali

Gülşen Bubikoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Gülşen Bubikoğlu Son Hali

Döneminin parlayan yıldızı, Yeşilçam’ın güzeli Gülşen Bubikoğlu ile ilgili en güncel bilgileri sizin için derledik. Bu yazımızda Güşlen Bubikoğlu kimdir?, kaç yaşındadır?, Gülşen Bubikoğlu aslen nereli?, son hali fotoğrafları, instagram adresi gibi birçok bilgiyi sizlerle paylaşacağız. İşte detaylar…

Gülşen Bubikoğlu Kimdir?

Gülşen Bubikoğlu, ‘’Yeşilçam’ın en güzel gülen yıldızı’’ unvanını taşıyan, döneminin en ünlü oyuncularından biridir. Yeşilçam’ın en güzel kadınlarından biri olan Gülşen Bubikoğlu, yıllardır eskimeyen güzelliğiyle hayranlarının dikkatini çekmeyi başarıyor. Başarılı kadın oyuncu, Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği Yaban filmi ile Yeşilçam dünyasına dahil oldu. Yıllarca oynadığı filmlerle gerek duygusal gerek güldürü ile filmlere karşı yeteneğini gösterdi ve halkın beğenisini kazandı. Ünlü oyuncu 1973-1998 yılları arasında 50’den fazla filmde başrol olarak oynamıştır. Bu filmler döneminin oldukça filmleri arasına girmiş ve rekorlar kırmıştır. Haftalarca gösterimde kalan filmlerle başarısını ispat eden oyuncu böylelikle adını unutulmaz Yeşilçam isimlerinden biri olarak tarihe yazmıştır.

1974 yılında ise yapımcısı Türker İnanoğlu ile evlendi. 1977 yılında ise kızları Zeynep İnanoğlu doğdu. Gülşen Bubikoğlu’nun tek çocuğu vardır.

Gülşen Bubikoğlu Kaç Yaşında?

Yeşilçam’ın yıldızı Güşlen Bubikoğlu 5 Aralık 1954 tarihinde doğmuştur. Gülşen Bubikoğlu aslen nereli sorusunun cevabısı ise İstanbul. Güzel oyuncu İstnabulludur.

Gülşen Bubikoğlu’nun Son Hali

Gülşen Bubikoğlu sosyal medyayı aktif kullandığı için kendisini instagram gibi sosyal medya uygulamalarından takip edebilirsiniz. Hayranları ile bağı oldukça güçlü olan Gülşen Bubikoğlu sosyal medyada sık sık paylaşımlar yaparak iletişimini koparmıyor. Ekrana dönüp dönmeyeceği merak edilen oyuncu ‘’Bazı şeyler geçmişte kaldı. O çalışma temposunu asla kaldıramam. Ekrana dönmeyi düşünmüyorum’’ diyor. En azından şu an için güzel aktristin ekranları dönmeyeceği düşünülüyor.

Güzelliği ve yeteneği ile Yeşilçam’da oldukça büyük bir üne kavuşmuş olan sanatçımızın son halini hayranları merak ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan sanatçımızın son halinin instagram’dan görebilirsiniz. Güzel oyuncu paylaşımları ile sık sık hayranlarının beğenisini kazanıyor. Sosyal medya kullanmayanlar için Gülşen Bubikoğlu’nun son halini sizler için paylaşıyoruz. Merak edenler için ise Gülşen Bubikoğlu’nun resmi Instagram hesabı: gulsenbubikogluofficial’dır. 


Yorumlar

Diğer Yazılar

En çok kazanan üniversite bölümleri hangileri
Tiktok fenomenleri kimler?
Yeni iş fikirleri neler?
Youtube popüler içerikler
02129095240 YoutubeAbonesi