Blog



MXC (MEXC) Global Borsası Nedir? MEXC Güvenilir mi?

MXC (MEXC) Global Borsası Nedir? MEXC Güvenilir mi?

Kripto para borsası günümüz itibariyle birçok insanın dikkatini çekmektedir. Kripto para dünyasında yaşanan birçok dalgalanmalar sebebiyle insanlar güvenilir ve süratli işlem yapabileceği borsalar aramaktadır.  MEXC borsası nedir? Güvenilir midir? bu yazımızda sizler için inceledik.

MEXC Global Kripto Para Borsası Nedir?

MEXC Global, 2018 yılında Şeyseller merkezli olarak kurulmuş olan bir kripto varlık alım ve satım platformudur. Yeni coinler, kalıcı olup olmadıklarını ispat edebilmek için öncelikle bu borsada kendilerine yer edinmeye çalışırlar. MEXC borsasında yaklaşık 700 kadar altcoin bulunur. Bu MEXC Global Borsa’sının avantajlarından biridir. Bu coinleri iyi analiz edip, piyasa araştırması yaparak yatırım yaptığınızda, yeni listelenmiş olan coinleri diğer borsalardan önce siz bulmuş olursunuz. 

MEXC Global Borsası Güvenilir mi? Güvenlik Neden Çok Önemli?

Kripto para borsalarında birçok dalgalanma yaşanması, beraberinde çeşitli riskler getirmektedir. Bu nedenle kripto varlık alım satımı yaparken doğru ve güvenilir bir platform ile çalışmak oldukça önemlidir. Avantajlı komisyonlar, fiyatlar ve bonuslar için tercih ettiğiniz bir platform daha sonrasında sizi üzebilir. Peki MEXC Borsa’sının bu piyasada güvenirliği nasıldır? MEXC Borsası sektör uzmanları tarafından geliştirilmiştir ve saniyede 1,4 milyon işlemi tamamlayabilme kapasitesine sahiptir. Büyük ölçeklerde alım satım eşleme motoru kullanmakta ve dört ülkede lisansları bulunmaktadır. Giderek etki alanını artıran MEXC Borsası’nın 6 milyondan fazla müşterisi bulunmaktadır. Üstelik müşterilerinin alım satım işlemlerinde rahat edebilmeleri için dil desteği de sunmaktadırlar. MEXC Global kripto para borsası, müşterilerine diğer platformlardan farklı olarak yüksek likidite sunar. Diğer avantajlarından biri ise, çoklu para desteği sunmasıdır. Kripto para borsası ile ilgilenen insanlar için birçok para biriminin desteklenmesi oldukça önemlidir. MEXC, BTC ve EHT öncelikli olmak üzere birçok para birimini destekler. Türkiye’de şu an için ofisi bulunmamakla birlikte Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uygun olarak hareket eder.

MEXC Borsası’na Üye Olmak

MEXC borsası, yapacağınız tüm işlemlerde sizden belirli bir oranda komisyon ücreti alacaktır. Bu nedenle üye olurken avantajlı komisyon oranlarından faydalanmak isteyeceksinizdir. İşte en yüksek indirim oranına sahip kod: 1J6h5

Siteye üye olurken referral code (referans kodu) bölümüne bu kodu girerek en yüksek indirim oranı ile işlem yapmaya başlayabilirsiniz. İndirimli olarak işlem yapabilmek için https://www.mexc.com/register?inviteCode=1J6h5 bu linkten de kolayca üye olabilirsiniz.

Yorumlar

Diğer Yazılar

En çok kazanan üniversite bölümleri hangileri
Tiktok fenomenleri kimler?
Yeni iş fikirleri neler?
Youtube popüler içerikler
02129095240 YoutubeAbonesi