Blog



Telefonunuzda Olması Gereken Türkçe ve Ücretsiz Kitap Okuma Uygulamaları

Telefonunuzda Olması Gereken Türkçe ve Ücretsiz Kitap Okuma Uygulamaları

 

Teknoloji geliştikçe ve telefonlarla daha fazla vakit harcamaya başlayınca, dokunarak okuduğumuz fiziki kitaplar yerini e-kitaplara bırakmaya başladı. Akıllı telefonlar da bu gelişmeleri yakından takip edip göz sağlığını koruyacak teknolojilerle çalışıyor. Siz de önereceğimiz uygulamalarla kitap taşıma derdi olmadan rahatlıkla ücretsiz ve Türkçe kitap okuyabilirsiniz. Bu yazımızda Türkçe kitap okuma uygulamaları indirme  ve ücretsiz uygulamaları öğrenebilirsiniz. 

 

e-kitap Nedir?

e-kitap nedir merak edenler için; telefonlara, bilgisayarlara veya tabletlere indirilebilen, elektronik cihazlarda okunabilen dijital kitaplardır diyebiliriz. Özel üretilmiş ekran teknolojileri sayesinde göz sağlığımızı zarar vermeyen kitap okuma tabletleri mevcut. Tablet almadan kendi telefonunuza ücretsiz kitap okuma uygulaması indirerek de kitap okuyabilirsiniz. İşte o uygulamalar;

Ücretsiz Kitap Okuma Mobil Uygulamaları

  • Amazon Kindle

Popüler bir kitap okuma uygulamasıdır. Ücretsiz olarak indirip birçok kitabı ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Uygulamayı Play ve App Store’de bulabilirsiniz.

  • Moon+Reader

Android kullanıcıları için güzel bir uygulamadır. Ücretsiz versiyonunun yanında Premium versiyon da mevcuttur. Bu ücretsiz mobil uygulama sayesinde yüksek çözünürlükte kitapları okuyabilirsiniz. Üstelik pek çok dil seçeneği de kullanıcılara sunuluyor. Play Store’den uygulamaya ulaşabilirsiniz.

  • Kobo

Hem iOS hem Android kullanıcıları için tasarlanmış ücretsiz bir mobil kitap okuma uygulamasıdır. Bu uygulamanın en önemli özelliği sosyal medyada paylaşım yapabilmenizdir. Birçok dil desteği sağlıyor.

  • Wattpad

Binlerce kişinin e-kitap ile macerasını başlatan bu uygulamadan bahsetmesek olmaz. Oldukça geniş bir kütüphaneye sahip olan ücretsiz kitap okuma uygulaması kitaplardan makalelere kadar birçok yazılı eser içeriyor. Ayrıca kendi yazılarınızı da bu uygulamada paylaşabilirsiniz. Uygulamanın App ve Play Store versiyonu mevcuttur.

  • Bluefire

 Bu uygulamayı Android, iOs’ta kullanabilmenin yanında Windows için de indirebilirsiniz. Bu uygulama ücretsiz kitap okuma uygulaması pc arayanlar için idealdir. Düşük ışıkta okuma, gece/gündüz modu gibi özellikleri mevcuttur.

E-kitap Uygulamalarının Avantajları

Dünya değiştikçe teknolojik gelişmeler ilerliyor ve biz de bu teknolojilere uyum sağlıyoruz. Geleneksel basılı olan kitaplar giderek yerlerini e-kitaplara bırakıyor. Android veya iOS telefonunuza ücretsiz kitap okuma uygulaması indirerek birçok ücretsiz kitap okuyabilirsiniz. Kitap okuma uygulamaları hızla kitabınızı indirip okumanızı sağlar. Üstelik yanınızda kitap taşımak zorunda kalmazsınız. 

Binlerce kitabı sadece bir elektronik cihaza sığdırabilirsiniz. 

E-kitaplar oldukça tasarrufludur. Türkiye’de kitap ücretleri giderek artmaktadır. Bunun yerine dijital kitapları ücretsiz veya çok uygun fiyatlarla okuyabilme imkanına sahip olursunuz. 

E-kitaplara ulaşmak oldukça kolaydır. Mağaza mağaza dolaşıp sevdiğiniz o kitabı bulmaya çalışmaz, zamandan tasarruf edersiniz.

Ücretsiz mobil kitap okuma uygulamaları sayesinde kitaplarınızı nerede saklayacağınızı düşünmezsiniz. E-kitaplar sizi depolama zahmetinden kurtarır.

 

 

 

Yorumlar

Diğer Yazılar

En çok kazanan üniversite bölümleri hangileri
Tiktok fenomenleri kimler?
Yeni iş fikirleri neler?
Youtube popüler içerikler
02129095240 YoutubeAbonesi