Blog



Tiktok fenomenleri kimler?

Tiktok fenomenleri kimler?

İşte Herkesin Konuştuğu Ünlü Tiktok Fenomenleri!


Adı gündemden düşmeyen, sosyal medya platformlarının en gençlerinden biri olmasına rağmen senenin en çok indirileni olmasıyla öne çıkan ve pek çok yeni influencerı hayatımıza kazandıran TikTok fenomenleri ile anılmaya devam ediyor. Sizin için seçtiğimiz bu 5 yeni isim ise TikTok fenomenleri arasında parlamaya ve kendinden sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Bol takipçisi ve son derece geniş etki alanlarıyla merak edilen TikTok ünlülerini inceliyoruz.

Çok Konuşulan TikTok Fenomenleri

cznburak: Kendi restoran zincirinde aşçılık yapan ve yaptığı inanılmaz büyüklükteki yemekleri paylaşarak ünlü olan cznburak, 45.6 milyon takipçisi ve 840 milyon beğenisiyle platformun en ünlü isimlerinden biri. Yemek videolarıyla sınırlı kalmayan cznburak, yaptığı toplumsal yardım ve dayanışma çalışmalarıyla da takipçilerinden beğeni toplamakta.

yesimresmi1: 10 milyon takipçiye sahip olmasıyla pek çok kişinin tanıdığı yesimresmi1, oldukça minyon ve sevimli bir genç kız olmanın yanında ilginç saç stiliyle de dikkat çekiyor. Akımları yakından takip edip içeriklerini bu doğrultuda çeken yıldız, ayrıca dublaj ve dans videolarıyla öne çıkıyor.

nusr_et: Artık kim olduğunu herkesin çok iyi bildiği isimlerden biri olan nusr_et, platformun şüphesiz en meşhur TikTok fenomenleri arasında liste başında geliyor. Restoranında ağırladığı veya etkinliklere birlikte katıldığı ünlülerle paylaştığı videoları kadar onu bu noktaya getiren et tokatlama videolarıyla da bilinen star, son dönemde yiyeceklerle olan içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor.

Çok Sevilen TikTok Fenomenleri

nnursema: Kendisine her yaştan takipçi bulmayı başaran ve sıradan akımların dışına çıkarak videolar paylaşan nnursema, 372 milyon beğeniye ve 16.3 milyon takipçiye sahip. TikTok’ta bulunan hesabı haricinde YouTube’da da aktif paylaşımlarda bulunan nnursema, TikTok fenomenleri arasından boyama, çizim gibi farklı üretim videoları çekerek de sıyrılmakta.

aydas: Dans edip şarkı söyleyen ve dublaj videoları akımından da geri kalmayan aydas, Instagram, YouTube ve Snapcahat’i de aktif olarak kullanmasıyla en çok izlenen videolara imzasını atan isimlerden biri.

cilgindondurmaci_:9.6 milyon takipçisi bulunan Mehmet Dinç klasik ve eğlenceli dondurma sunumlarına değişik danslar ekleyen bir Maraş dondurmacısı. İşini sevdiğini her fırsatta yansıtan bu çılgın Tiktoker, kendini kısa sürede sevdiren isimlerden biri.

 

 

Yorumlar

Diğer Yazılar

En çok kazanan üniversite bölümleri hangileri
Yeni iş fikirleri neler?
Youtube popüler içerikler
Android Telefon Sıfırlama
02129095240 YoutubeAbonesi