Blog



2021 Trend Mobilya Renkleri

2021 Trend Mobilya Renkleri

2021 trend mobilya renkleri arasında pastel tonlar ve yumuşak geçişler yer almaktadır.

 

En Çok Tercih Edilen Mobilya Renkleri

En çok tercih edilen mobilya renkleri, döneme ve yılın getirdiği trendlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. 2021 yılının en çok tercih edilen mobilya renkleri arasında pastel tonlar, beyaz, meşe tonları, kahverengi, bej, yeşil ve mavi ön plana çıkmaktadır.

 

2021 yılında en çok tercih edilen mobilya rengi beyazdır. Önceki yılların trendlerine de bakılırsa dekorasyonlarda tercih edilen doğal malzemelerden üretilmiş mobilyalarla harika bir uyum yakalayan beyaz mobilyalar trendi ve popülerliği hiçbir zaman geçmeyecek ürünler gibi görünüyor. Mobilya seçimlerinde kararsızlık yaşıyorsanız beyaz mobilyalar her dekorasyon tarzı ve her ev için kurtarıcıdır.

2021 yılının mobilya rengi trendleri arasında meşe tonları da yer almaktadır. Dekorasyon anlayışlarının giderek doğal görünümler kazanma eğilimi sonucu doğal görünümlü mobilyalara olan talepler de artmıştır. Meşe tonlarındaki mobilyalar da tıpkı beyaz mobilyalar gibi diğer mobilyalarla kolaylıkla uyum sağladığından güvenle tercih edebilirsiniz.

Mobilyalarda yeryüzünün doğal renklerinden ilham alan temalar da oldukça popüler. Kahverengi tonları, bej tonları, gir ve yeşil tonları bir hayli revaçta olan mobilya renkleri. Geçtiğimiz yılda ortaya çıkan pandemi nedeniyle insanların artık evlerde rahatlığı ve konforu esas aldığı dekorasyon istekleri evleri doğadan gelen renklerle bezemiş durumda.

2021 yılının en çok tercih edilen ve trend olan dekorasyon renklerinden bir diğeri de mavi tonları. İlhamını ve popülerliğini okyanusun sonsuzluğundan alan mavi tonlarındaki mobilyalarla siz de evlerinize sonsuz yazı getirebilir ve mavi tonlarıyla şık görünümler elde edebilirsiniz. Banyo ve mutfaklar gibi sürekli temizlenmesi gereken alanlarda bu yükü hafifletmek için koyu mavi tonlarını ve füme tonlarını da kullanabilirsiniz.

Son yıllarda oldukça sık tercih edilmeye başlanan boho ev dekorasyonları 2021 yılında da yerini koruyan trendler arasında yer alıyor. Boho ev dekorasyonlarında en çok kullanılan ve boho ev dekorasyonlarına en iyi uyum sağlayan mobilyalar bambu mobilyalar olarak görülüyor.

Pastel ve canlı renklerdeki mobilyalar da yine bu yıl evlere hareketlilik kazandıracak mobilya renklerinden. Evlerin en değerlendirilemeyen köşelerine bile işlevsellik kazandırabilecek bu renkleri siz de gözden geçirebilirsiniz.

2021 yılında banyo ve mutfaklarda tercih edilen renkler içerisinde en popüleri mint. Mint renginin rahatlatıcı tonu, mutfak ve banyo temalarıyla hoş bir uyum sağlaması boho tarzda döşenmiş evlerde sık sık kullanılıyor olmasını sağlıyor. Mint renginden sadece banyo ve mutfaklarda değil yatak odalarında da dinlendirici bir atmosfer oluşturmak isteyen pek çok kişi faydalanabiliyor.

 

Ahşap Mobilya Renkleri

Ahşap mobilya renkleri arasında alıç - kül rengi, huş - açık sarı, bal rengi, kiraz - açık kahverengi, sedir - kızıl kahverengi, maun - ahşap kırmızısı, akağaç - krem rengi, ceviz – kahverengi gibi tonlar sıralanabilmektedir.

 

Modası Geçmeyen Koltuk Renkleri

Modası geçemeyen koltuk renkleri mobilya seçimlerinde dikkat edilmesi gereken bir unsurdur. Koltuklar, uzun ömürlü, kullanışlı, fonksiyonel ve rahatlık özelliklerini taşır nitelikte olmalıdır. Mobilyalarda en modası geçmeyen renk olan beyaz, koltuklarda da tercih edilebilir. Beyaz dışında en popüler ve en modası geçmeyen koltuk renkleri arasında füme ve gri tonları, kahverengi ve bej tonları ve kremler yer almaktadır.

 

Mobilya Renkleri

Mobilya renkleri, tercih edilecek mobilyanın tarzına ve kullanılacak alanda uygulanmış dekorasyon stiline göre belirlenmelidir. Mobilya renkleri seçilirken kişiselliği yansıtmasına ve fonksiyonellik kazanacak tasarımlarla bütünleştirilmiş ürünler arasından tercih yapılmalıdır.

 

Yorumlar

Diğer Yazılar

En çok kazanan üniversite bölümleri hangileri
Tiktok fenomenleri kimler?
Yeni iş fikirleri neler?
Youtube popüler içerikler
02129095240 YoutubeAbonesi