Blog



Binance NFT Nedir? Binance NFT Pazarı Hakkında Tüm Bilgiler

Binance NFT Nedir? Binance NFT Pazarı Hakkında Tüm Bilgiler

Binance NFT 2021 yılında kullanıcılara açılan bi pazaryeri paltformu. Ticari hacim olarak bakıldığında dünyanın en büyük coin borsası olan Binance dijital sanatçılar ile işbirliği içinde. Bu işbirliğiyse Binance NFT’nin koleksiyonerlerin ilgi odağı haline gelmesine etkisi büyük. Peki Binance NFT nedir?, Binance NFT hediyesi, Binance NFT geldi ne yapmalıyım, NFT nasıl alınır, ne işe yarar gibi aklınıza takılan sorulara cevap vereceğiz.

Binance NFT Nedir? NFT Pazarı Nedir?

NFT hakkında bilgi sahibi değilseniz ilk önce NFT NEDİR? NFT NASIL YAPILIR VE SATILIR?

 adlı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Kısaca bahsetmemiz gerekirse NFT başka bir benzeri bulunmayan, değiştirilemez dijital varlıklardır. Bu varlıklar dijital resim, ses, görüntü olabileceği gibi bir internet sayfası bile olabilir. Dünya değiştikçe dijital sektör hızla gelişiyor, eskiden taso gibi eşyaların koleksiyonunu yaptığımız gibi yeni dünyada da sanal olarak varlık biriktiriliyor. Bir NFT aldığınızda başka kimsede olmayan bir kod altında bir dijital varlığa sahip olmuş olursunuz. Bu özellik, varlıkları özgün kılar. Binance NFT Pazarı ise dijital sanat eserlerinin ve buna bağlı olarak da koleksiyonerlerin olduğu bir platformdur. Kullanıcılar bu Pazar NFT’leri alıp satabilirler. Aynı zamanda blockchain altyapısı tarafından desteklenir.

Binance NFT Hediyesi 

Binance’nin kullanıcılarına sunduğu yeni bir etkinlik olan hediyeler, kullanıcıların ödüller kazanmasını sağlayan bir sistemdir. Etkinlikte NFT alıp satarak ödüller kazanırsınız ve uygun kullanıcılara 500 NFT Gizemli Kutusu paylaştırılır. Ne kadar fazla alım satım yaparsanız o kadar kutu kazanırsınız. Binance NFT’de etkinlikler ve gizemli kutular oldukça talep görmektedir.

Binance NFT Hediye Geldi Ne Yapmalıyım?

Öncelikle Binance hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Ardından kullanıcı merkezine tıklayıp çekme butonuna basmalısınız. Hesabınızdaki varlık sayfasına giderek NFT’nizi listeleyebilirsiniz. Çekim ücretleri ise değişkenlik gösterir. Hedef Cüzdan Adresi bölümünden kendi cüzdanınızı seçin. Daha önce bir cüzdan bağlamadıysanız bağlama işlemini gerçekeştirmelisiniz. Tüm işlemleri kontrol ettikten sonra Onayla tuşuna tıklayın. İşte bu kadar, çekimden sonra NFT’leri MetaMAsk cüzdanınızda göreceksiniz.

Binance NFT Nasıl Satılır?

Binance pazarında işlem yapabilmeniz için bir hesabınız olması gereklidir. Hesap oluşturduktan sonra kimlik doğrulama işlemi yapmalısınız. Spor cüzdanınıza BNB,BUSD veya ETH ekledikten sonra NFT alım ve satımı gerçekletirebilirsiniz. NFT’nizi ister açık arttırma ile isterseniz de fiyat belirleyerek satabilirsiniz.

Yorumlar

Diğer Yazılar

En çok kazanan üniversite bölümleri hangileri
Tiktok fenomenleri kimler?
Yeni iş fikirleri neler?
Youtube popüler içerikler
02129095240 YoutubeAbonesi